Burgemeester, wethouders, raads- en commissieleden van de gemeente Vaals en Brunssum hielpen bij succesvolle inzamelingsactie voor de Voedselbank

Ook dit jaar organiseerde Albert Heijn weer de landelijke inzamelingsactie voor de Voedselbank. De actie ‘op een lege maag kun je niet leren’ was in het kader van het het nieuwe schooljaar. Geen enkel kind zou immers met een lege maag of broodtrommel naar school moeten gaan. Vooral nu de inflatie zo sterk stijgt komen steeds meer gezinnen in de financiële problemen om de schoolgaande kinderen een verantwoorde maaltijd te geven.

Albert Heijn in Vaals doet mee aan de inzamelingsactie
De actieweek was van 4 tot en met 10 september. In samenwerking met de Voedselbank stond op vrijdag 8 september en zaterdag 9 september tussen 10.00 en 20.00 uur, raadsleden, commissieleden, wethouders en burgemeester Harry Leunissen van gemeente Vaals te flyeren en producten in ontvangst te nemen in de Albert Heijn in Vaals. Kom in actie en doneer 1 of meerdere levensmiddelen. Denk daarbij aan havermout, kruidkoek zero, houdbare halfvolle melk, bio volkoren, aardbeien jam, hagelslag, tandpasta, toiletpapier. Het was hartverwarmend om te zien hoeveel winkelende mensen bij Albert Heijn welwillende gekochte levensmiddelen voor cliënten van de voedselbank afstonden.

Foto Peter Trompetter:  burgemeester Harry Leunissen, comissielid Nicole Quedackers, wethouder Erika Jaegers en raadslid Jean Vroemen.