Jouw donatie geeft ons energie

Jouw donatie geeft ons energie

Hartverwarmend! Afgelopen tijd zagen wij het aantal donaties van 190 euro stijgen. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de energiecompensatie die aan huishoudens wordt uitgekeerd.

Energiekosten stijgen de pan uit. En dat brengt veel mensen in een (heel) lastig pakket. Om het leed iets te verzachten, krijgen alle huishoudens twee keer 190 euro uitgekeerd. Energieleveranciers moeten ervoor zorgen dat het bedrag bij hun klanten terechtkomt.

 

Elkaar helpen

Gelukkig heeft niet iedereen het geld nodig of wil het zelfs hebben. Want sinds deze regeling bekend is, ontvangen wij meerdere donaties van precies het compensatiebedrag. Zo mooi! En geloof ons, dat geld gaan we goed gebruiken.

In deze moeilijke tijd doen namelijk steeds meer mensen een beroep op Voedselbank Limburg-Zuid. Laatste paar maanden zien wij een stijging van het aantal aanvragen. Dat betekent dat we meer voedselpakketten samenstellen, meer voedingsmiddelen verzamelen, opslaan, koelen en vervoeren. En weet je, samen doen we dit gewoon! Super bedankt voor alle donaties.