Vrijdag 7 april j.l, op Goede Vrijdag werden we als Voedselbank Limburg Zuid extra verrast door een drietal donateurs.

Wethouder Frans Derksen van de Gemeente Gulpen-Wittem en Wethouder Levin de Koster van de gemeente Beekdaelen overhandigden beide een cheque van € 10.000,– namens hun gemeente. Zij willen op deze manier de klanten van de Voedselbank een warm hart onder de riem steken. Dit gebaar was een vervolg op de bijeenkomst van 26 november 2022 waar een aantal wethouders en burgemeesters uit Zuid Limburg samen met de Voedselbank Limburg-Zuid gesproken heeft over de toename van de armoede en gevolgen hier van voor de Voedselbank.

Vanuit de Besix Group, vertegenwoordigd door Mario Goossens, directeur Besix Infra Nederland en Danny Quax bedrijfsleider Asfalt hebben we de opbrengst van hun jaarlijkse kerstactie ontvangen. Jaarlijks organiseren de medewerkers van de wegenbouwer een kerst actie en dit jaar is de opbrengst van € 500,– beschikbaar gesteld aan de klanten van de Voedselbank.

De heren Bert Jongen en Jos Leuven hebben namens het Bestuur van de Voedselbank Limburg Zuid de cheques in ontvangst mogen nemen.

Foto en Tekst: Peter Trompetter

Via ParkstadActueel.nl